Ledige plasser pr. 26.08

Fremhevet

Hei!
Mange av våre partier har begynt å fylle seg opp, men vi har fortsatt mange ledige plasser. Oversikt over partier med ledige plasser ser dere på bilde under.
God kapasitet på styrke for 18år+ og voksenturn! Krever ingen tidligere karriere innen turn eller trening!

** Partiet tropp konkurranse 3.klasse er nå byttet ut med:
-Tropp bredde 3.-4. trinn Tirsdag (Ledige plasser!)
-Tropp bredde 5.-7. trinn Onsdag (Ledige plasser!)


Oppstart mandag 30.08!

Ikke nøl med å sende spørsmål til sandvedturn@gmail.com

Vi gleder oss!

Påmelding Høst 2021

Fremhevet


Påmelding vil skje i 2 omganger. Førstkommende torsdag 12.08 åpner vi for eksisterende medlemmer. En uke etterpå åpner vi for nye medlemmer. (19.08) .
!! Per i dag har vi ingen funksjon i systemet som stenger for at nye medlemmer kan ta plasser når vi åpner, men her håper vi at folk er ærlige og venter. Altså at nye medlemmer venter en uke med påmelding. Vi varsler når det er klart. Vi får varsel når nye medlemmer melder seg inn, og vi må derfor «kaste» dem ut igjen, og de må melde på på ny.
Til eksisterende medlemmer:
Når dere melder dere på er det viktig at dere bruker innlogging/bruker som allerede er knyttet til gymnasten. Skulle dere ha glemt brukernavn eller passord, bruker dere glemt passord-funksjonen når dere går inn i påmeldingen. Påmeldingen vil dere finne under «treningstider og påmelding høst 21» hvor dere trykker på ønsket parti (aktiveres 12.08).

Dere som har stått på venteliste i vår vil telle som eksisterende medlemmer og kan derfor melde på med en gang.
Til nye medlemmer:
Dere bruker samme påmeldingsside, men må opprette medlemskap for å komme videre til påmelding til parti. Påmelding 19.08

Oppstart uke 35, 30.08-03.09

For spørsmål: sandvedturn@gmail.com
Vi gleder oss 😃